КНП "Центр комунікації"
Головна Новини  Цієї суботи команда #Vcentri долучилася до благодійного ярмарку «Світ добра»

 Цієї суботи команда #Vcentri долучилася до благодійного ярмарку «Світ добра»

03/04/2023 Цієї суботи команда #Vcentri долучилася до благодійного ярмарку «Світ добра» Цієї суботи команда #Vcentri долучилася до благодійного ярмарку «Світ добра», який проходив у парку «Перемога» і був організований – Благодійним фондом «Дніпровський» та Оперативним штабом гуманітарної допомоги «Взаємопоміч».

До організації ярмарку долучилися близько 150 співорганізаторів – це волонтери, творчі колективи, підприємства та організації, які представляли гостям свої різноманітні локації: сувенірну продукцію, смаколики, творчі виступи та багато іншого. 



Працівники Центру комунікації на своїй локації презентували концепцію роботи Центру та #VcentriHUB. Знайомили з анонсами заходів у Хабах, а також роздавали поліграфію з корисною інформацією про інструменти участі, електронні сервіси, перейменування вулиць Києва та маніпуляції у медіа.

Для молодших відвідувачів провели Майстер-клас з виготовлення паперових метеликів, на якому кожен учасник мав змогу задонатити кошти на потреби наших захисників. 



Усі зібрані кошти на ярмарку направлять на підтримку стрілецького батальйону Дніпровського району міста Києва. 

Кожен донат – важливий. Немає значення, скільки ви можете закинути на збір. Важливо, що ви це робите. Маленькими кроками — до великих цілей